Pensioen

U bevindt zich hier: home > diensten > pensioen

Pensioen

Een goed pensioen begint bij weten waar u staat en wat u kunt verwachten. Inzicht in uw pensioenzaken is dan ook erg belangrijk. Ook al is uw pensioenleeftijd nog ver weg. Als u weet hoe hoog uw pensioen zal zijn, kunt u beter inschatten of dit voldoende is om straks het leven te leiden dat u graag zou willen.

Periodieke actuariële berekeningen
Om de hoogte van uw pensioenvoorziening vast te stellen kunnen wij een periodieke actuariële berekening voor u maken. Hierbij wordt rekening gehouden met de te verwachten levenskans en de rente stand. U weet zo wat u precies wat u kunt verwachten.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op via één van onderstaande telefoonnummers of stuur een mail naar info@adfir.nl

Pensioen in eigen beheer

Bent u directeur-grootaandeelhouder (DGA)? Of heeft u een besloten vennootschap? En heeft u pensioen in uw eigen onderneming opgebouwd? Vanaf 1 juli 2017 is dit niet langer mogelijk. Dit betekent dat er geen bedragen meer toegevoegd kunnen worden aan pensioenvoorzieningen die in eigen beheer zijn gevormd.

Wat nu te doen met pensioen dat u in eigen beheer heeft opgebouwd? En hoe moet u nu uw pensioenvoorziening regelen? Opgebouwd pensioen handhaven en bevriezen en opgebouwd pensioen prijsgeven tot de fiscale balanswaarde zijn hiervoor mogelijkheden. Wij informeren en adviseren u hierover graag.

Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek!

Adfir Amsterdam B.V.

H.J.E. Wenckebachweg 123
1096 AM Amsterdam

T (020) 244 03 25

 

Adfir Utrecht B.V.

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET  Utrecht

T (030) 227 06 81

 

Adfir Amersfoort B.V.

Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum

T (033) 202 27 65

 

 

persoonlijk & berekenbaar

Share This