Diensten

U bevindt zich hier: home > diensten

Besparen op administratie- en accountantskosten

U wilt met een gerust hart zaken doen en op het juiste moment de juiste beslissingen nemen. Inzicht en overzicht in uw financiën is hierbij een must.  Een goede boekhouding, correcte  financiële administratie, tijdige fiscale aangiften en inzicht in wet- en regelgeving zijn hierbij eerste vereisten. Zaken die wettelijk verplicht zijn, die u extern uitbesteedt aan uw accountant of zelf doet met veel tegenzin. Dit alles kost u veel tijd, geld en energie die u liever in uw onderneming steekt.

Wij zijn van mening dat u flink kunt besparen op administratie- en accountantskosten die vaak tot extreme hoogten kunnen oplopen. Tegen interessante tarieven verwerken wij uw administratie, stellen uw jaarrekening op en verzorgen wij uw aangifte inkomsten- en/of vennootschapsbelasting.

Wat wij hierin voor u kunnen betekenen leest u in onderstaande onderdelen:

 

Wilt u uw boekhouding en administratie uitbesteden?

Neem contact met ons op via één van onderstaande telefoonnummers of stuur een mail naar info@adfir.nl

Alleen controle of advies op maat?

Verwerkt u zelf uw administratie in een boekhoudsysteem en wilt u alleen een controle hierop? Heeft u behoefte aan advies op maat over de fiscale mogelijkheden  voor uw onderneming? Of wilt u meer weten over de wijzingen over pensioen in eigen beheer?

Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek!

persoonlijk & berekenbaar

Share This