Over ons

U bevindt zich hier: home > over ons

Wie zijn wij?

Adfir is een full service administratief en fiscaal dienstverlener. Wij verzorgen geheel, gedeeltelijk of op maat de boekhouding, financiële administratie en fiscale aangiften voor ondernemers in het MKB,  beoefenaars van vrije beroepen en eigenaren pensioen of stamrecht bv’s. Zij kunnen zich hierdoor met een gerust hart focussen op hun core business. Zaken doen in hun vakgebied en expertise en hier hun energie in steken.

Uw administratie of fiscale zaken uitbesteden? Of meer informatie?

Neem contact met ons op via één van onderstaande telefoonnummers of stuur een mail naar info@adfir.nl

Wij werken met passie en een open instelling. Een klein team betrokken en deskundige medewerkers werkt vanuit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht samen met onze cliënten naar een voor hen optimaal resultaat. Een persoonlijke benadering, korte lijnen, een flexibele instelling en een grote servicegerichtheid kenmerken onze werkwijze.

Helder zijn wij in onze tarieven. Ze zijn scherp, transparant en vooraf zelf te berekenen. Onze cliënten weten zo wat zij kunnen verwachten. Duidelijk en nauwkeurig.

Full service kenmerkt onze dienstverlening

Van het opstellen van balans-, winst- en verliesrekeningen, tussentijdse rapportages, verzorgen loonadministratie tot het vervaardigen van jaarverslagen. Maar ook de tijdige en juiste opgave van belastingaangiften (o.a.  BTW, inkomsten-,  en vennootschapsbelasting) en het deponeren van jaarstukken bij de Kamer van Koophandel. Lees verder >>

Wij willen van toegevoegde waarde zijn voor onze cliënten en hechten aan een goede en duurzame relatie. Wij denken pro actief mee en adviseren, informeren en signaleren hen over hun financiële positie, zowel nu als in de toekomst. Wij doen dit met parate en actuele kennis inzake administratieve, fiscale- en sociale wetgeving. Naar de belastingdienst hebben wij een sleutelrol.  Onze cliënten laten wij delen in de voordelen die deze relatie met zich meebrengt.  Dit maakt ons een betrouwbare vertrouwenspersoon en gewaardeerde partner op fiscaal en administratief gebied.

Adfir Amsterdam B.V.

H.J.E. Wenckebachweg 123
1096 AM Amsterdam

T (020) 244 03 25

 

Adfir Utrecht B.V.

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET  Utrecht

T (030) 227 06 81

 

Adfir Amersfoort B.V.

Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum

T (033) 202 27 65

 

 

persoonlijk & berekenbaar

Share This